Skip to content Skip to footer

Facesculpting

Napredna masaža obraza ali facesculpting je ena bolj učinkovitih metod pri masaži obraza. Pripomore k hitrejši regeneraciji kože, sprošča obrazno fascijo in mišice ter aktivira limfni in krvni pretok. Vse to dosežemo s pomočjo dihalnih tehnik, aktivno pasivnega razgibavanja in pravilnega zaporedja masažnih tehnik.

  • Facesculpting 
  • 45 minut  30
  • 60 minut + Normatec 35

Kaj je Facesculpting?

Facesculpting je masažna tehnika za oblikovanje obraza, ki se osredotoča na stimulacijo mišic in tkiv v obrazu za izboljšanje krvnega obtoka in tonusa, ter za oblikovanje in dvig obraza.

Pri tej vrsti masaže se uporabljajo različne tehnike, ki vključujejo globoko masažo, akupresuro, limfno drenažo in druge tehnike, ki pomagajo izboljšati pretok krvi in spodbujajo regeneracijo kože.

Kakšen je namen Facesculptinga?

Name masaže obraza po metodi facesculpting je oblikovanje in dvig obraza s pomočjo posebnih masažnih prijemov. Poudarek dajemo na vzpostavitev povezave med pravilno držo, vratno hrbtenico, dekoltejem, obrazom in lasiščem. To vpliva na pretočnost energije po celem telesu in proizvodnjo kolagena.

PREDNOSTI FACESCULPTING MASAŽE OBRAZA

Sprosti napetosti v mišicah obraza in ust

Zmanjša bolečine v čeljusti in vratu

Izboljša prekvavitev na obrazu, kar izboljša videz kože in spodbudi proces celjenja

Izboljša tonus kože

Zmanjša zabuhlosti, izboljša teksturo in videz kože

Zmanjša stres in tesnobo, kar izboljša počutje in splošno zdravje

Lajša glavobole, ki so posledica napetosti v mišicah obraza

Sprošča endorfine v telesu, kar lahko izboljša razpoloženje in splošno počutje

Kombinacija masaže z normatec škornji

Lahko se odločite za samostojno masažo obraza - Facesculpting ali v kombinaciji z Normatecom za noge. Normatec so masažni škornji za noge. Sistem uporablja dinamično kompresijo zraka za povečanje cirkulacije krvi, zmanjšanje zatečenosti, regeneracijo mišic in limfno drenažo nog. Za hitro okrevanje po treningu ali napornem dnevu. Normatecova patentirana tehnologija natančnega pulza pomaga oživiti mišice in zmanjšati otekline. Masaža z Normatec škornji potek med Facesculptingom in tako dosežemo popolno sprostitev telesa.

Kolikokrat priporočamo napredno masažo Facesculpting?

Za največji efekt priporočamo pet zaporednih obiskov v razmiku na teden ali 14 dni. V razmiku med masažami ima telo čas za svojo regeneracijo in tako lahko dosežemo najbolj ugoden rezultat. Vsem rednim strankam ponujamo vsako peto masažo s 50% popustom.

Kdo pri Fibri opravlja Facesculpting?

Za znanjem napredne masaže obraza se pri Fibri skriva Lara Atelšek. Lara je diplomirana kineziologinja, ki je našla svojo strast tudi v masažah obraza. S svojim znanjem o telesu in masažnimi gibi skriva kar nekaj adutov v rokavu, zato se le sprostite in se prepustite napredni masaži obraza.

NARAVNI LIFTING
OBRAZA