Skip to content Skip to footer

Certifikati

Tečaj klasične masaže

Svoje prvo znanje o masažah sem spoznal v tečaju klasičnih masaž, ki je bil osnova za začetek mojega dela in izpopolnjevanja v masažah. V začetnem 50 urnem tečaju je bila vsebina namenjena spoznavanju s tehnikami in telesom. To je bila moja vstopnica in osnova za pridobivanje prvega praktičnega znanja in pridobivanja zaupanja strank.

Tečaj Transverse soft tissue release

Pri Londonski akademiji za športne masaže sem opravil tečaj Transverse STR, kjer gre za manualno tehniko raztezanja mišičnih tkiv. Transverse STR je tehnika, kjer se klasični raztezni tehniki doda skrajšanje mišičnega tkiva v smeri narastišča in s pomočjo aktivnega ali pasivnega giba doseže, da si mišica zapomni novo dolžino. Posredno se pri uporabi te tehnike razteza tudi fascialno tkivo, ki je v svetu razumevanja gibanja čedalje bolj pomembna in prepoznavna podkožna struktura kolagena, ki ločuje, stabilizira in povezuje mišične skupine in notranje organe.

Tečaj Stretch*d metoda

Znanje, ki sem ga pridobil pri Newyorški wellness hiši se odlično poda ob bok klasičnim masažam. Z masažo povečamo krvi obtok in pretakanje limfne tekočine z dodatnim raztezanjem tkiva pa še izboljšamo sproščenost mišic. Z Stretch*d metodo lahko dosežemo izboljšanje obseg gibanja, zmanjšamo togost in bolečino in se tako z lažje vrnemo v vsakdanjo rutino.

Tečaj Ergon IASTM technique

ERGON® Technique je inovativen terapevtski pristop, ki združuje statične in dinamične manipulacije mobilizacije mehkih tkiv človeškega telesa z uporabo posebne klinične opreme iz nerjavečega jekla za učinkovitejšo regeneracijo in izboljšanje gibalnih vzorcev, drže, itd. Licenco sem pridobil na mednarodnem predavanju pod okriljem Ergon predavateljev dr. Konstantinos Fousekis in Konstantinos Mylonas. Omenjeno terapijo uporabljam pri izvajanju terapevtskih masaž, saj gre za odličen dodatni program, ki omogoča drugačen inovativen pristop.