Skip to content Skip to footer

Pogoji poslovanja

1. Spoštujemo zasebnost vseh naših uporabnikov in ne zbiramo podatkov brez vašega vedenja. Ko rezervirate ali kupite izdelek ali storitev, moramo na primer poznati vaše ime in priimek, e-naslov, poštni naslov. Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo za obdelavo vaših zahtevkov in obveščanje o njihovem stanju. Poleg tega vam lahko občasno na predhodno določen e-poštni naslov pošljemo obvestila o svojih novih storitvah ali ponudbah. Prejemanje teh obvestil lahko kadarkoli prekličete tako, da nam obvestilo o preklicu pošljete na e-naslov info@fibra.si.

2. Vaših registracijskih podatkov in podatkov o uporabi ne bomo razkrivali zunanjim organizacijam. Kljub temu lahko zbrane podatke uporabimo za tržno analizo oziroma lahko skupne statistične podatke posredujemo uglednim tretjim dobaviteljem. V navedene podatke ne bomo vključili nobenih podatkov, ki bi lahko tretji osebi razkrili identiteto kateregakoli posameznika.

3. Pridržujemo si pravico razkriti del podatkov ali vse podatke v zvezi z vami ter vašo uporabo storitev v trenutku in na način, (i) kot je zakonsko dovoljeno ali določeno glede razkrivanja takšnih podatkov organom oblasti; (ii) ki je potreben za uveljavitev ali uporabo določb katere koli naše uporabniške pogodbe ali (iii) ki je potreben za zavarovanje pravic, premoženja ali varnosti www.detajler.si, naših uporabnikov ali drugih oseb.

4. Soglašate in potrjujete seznanjenost s tem, da lahko občasno dostopamo do vašega računa in drugih delov storitve, kolikor je to potrebno za ugotavljanje, preiskovanje ali reševanje tehničnih problemov ali odzivanje na pritožbe v zvezi s storitvijo.
5. To spletišče lahko vsebuje povezave do drugih spletišč, za katere ne skrbi www.fibra.si. Www.fibra.si ne odgovarja za njihova ravnanja v zvezi z zasebnostjo ali vsebino.

6. Vse povratne informacije, podatki, komentarji, predlogi, zamisli itn., ki jih prejmemo prek naših spletišč, razen vaših osebnih podatkov, se štejejo za ne zaupne. Strinjate se s tem, da imamo lahko neomejeno pravico uporabljati ali reproducirati takšne ne zaupne podatke na kakršenkoli način in v kakršnekoli namene, za katere menimo, da so primerni.

7. Ker ne moremo zagotoviti, da tretje osebe ne bodo nezakonito dostopale do osebnih podatkov, vam svetujemo, da sprejmete vse potrebne previdnostne ukrepe in drugim preprečite dostop do svojih osebnih kod ali gesel.

8. Kljub našim prizadevanjem, da vaša zasebnost ostane zavarovana, vam ne bomo povrnili nobene škode in ne sprejemamo nobene odgovornosti do vas, poleg tega pa sprejemate vsa tveganja, neločljivo povezana z uporabo tega spletišča.

9. Z dostopanjem do spletišča se šteje, da ste sprejeli ta pravilnik o zasebnosti.